Levollinen mieli

Päivitystahti on näemmä viimeisinä viikkoina ollut joka toinen päivä. Olen laiskistunut. Pelkään myös, että biisit ovat laiskistunut. Tai siis työskentelymoraalini. Onko tässä viimeisen viikon kappaleessa jo kuultavissa väsymys? Vai olenko viimein saanut päästettyä irti turhasta itsekritiikistä ja täydellisyyden tavoittelusta? Ja annan biisien olla sellaisina kun ne valokuvista ja minusta kumpuavat.

Sain taas melkein koko biisin rungon tehtyä yhdessä päivässä ja siinä olen pysynyt. Vähän olen miettinyt miten säestäisin itseäni harmoonilla mutta siinä se. Olen viime päivinä vain fiilistellyt ja soittanut biisiä läpi. Olen hakenut siihen erittäin huokoista äänenkäyttötapaa, joka ei ole itselleni luontaisinta. Olen myös miettinyt onko biisin sävellaji liian korkea, mutta olen tullut siihen lopputulokseen, että se ei haittaa, että ääni särkyy välillä. Haluan, että biisistä tulisi hauras ja kuulas.

-Minttu

2 Kommenttia

  1. Amway has 38 call centres and web centres all across the world to counter these real copmalints. The comments in support of Amway are posted by employees paid by Amway. So, forget it. You can never post enough complaints.

  2. The possible Europeanisation of your President caused as minor flutter over here last month. On a visit to Westminster Abbey he signed the visitor's book – 24th May, 2008. Getting the year wrong is perhaps excusable – we all do it. What caused the surprise was putting the day before the month – European style!

Kommentoi

Your email address will not be published. Required fields are marked *