Blogin nimi muuttuu

Tervehdys!

Monta kuukautta on kulunut viimeisestä päivityskerrasta. Ilokseni olen kuitenkin huomannut, että sivustolla on vieraillut useampia ihmisiä tänäkin aikana 🙂 Kuukausiin on mahtunut oman ajan ottamista mutta myös esimerkiksi soolokeikkojen tekemistä. Soolokeikat ovat olleet minulle uusi kokemus ja olen nauttinut siitä paljon. Erityisesti mieleeni on jäänyt oman konsertin pitäminen Elimäen srk -keskuksella helmikuussa. Valmistuminen oli yllättävän rankka kokemus ja tuntui, kun olisin jäänyt aivan tyhjän päälle. Nyt on kuitenkin aika siirtyä eteenpäin, uusien haasteiden pariin!

Tästä sivustosta on siis tarkoitus muodostua minun omat artistikotisivuni, jossa jatkan myös blogin pitämistä. Myöhemmin täältä tulevat löytymään esimerkiksi tulevat keikat, äänitteitä, kenties videoita ja kaikkea muuta jännittävää. Sivusto tulee uusiutumaan viimeistään kesän alussa. Vielä nyt ajankohtaiset tiedot löytyvät vain facebookista https://www.facebook.com/Minttuhell

Tällä hetkellä minulla on tulossa iso sävellysurakka Kirsikkatahra-näytelmän parissa. Ensi-ilta tulee olemaan 10.7.2015 Hasaniemen kesäteatterilla, Joensuussa. Enemmän tietoja näytelmästä löytyy täältä: http://perijuuri.com/ Odotan innolla projektia, sillä olen aina haaveillut pääseväni tekemään musiikkeja teatteriesitykseen! Voisin kirjoittaa tästäkin prosessista blogiin. Miltä kuulostaisi?

Kaikkea muutakin jännittävää on tulossa tässä kevään ja kesän aikana. Niistä myöhemmin. Pysykää mukana!

11034228_1002857656408260_2803392814513253435_n

-Minttu

 

Kommentoi

Your email address will not be published. Required fields are marked *