Jaksaa, jaksaa

Tosiaan toiseksi viimeinen viikko on lähtenyt käyntiin ristiriitaisilla fiiliksillä. Olen huomannut, että väsymistä on havaittavissa ja näin upeilla ilmoilla haluaisi vain olla ulkona, eikä pakertaa sisällä. Kuitenkin tieto siitä, että kohta tämä projekti on ohi saa aikaan loppukirin.

Eilen nappasin syliini viisikielisen kanteleen. Jotenkin kuvan kepeys sai minut tarttumaan siihen. Koska tykkään kuitenkin aina sekoittaa pakkaa, viritin sen fryykiseen asteikkoon. Ja kuvan tunnelma muuttui heti. Mieleeni tuli heti eräs kuvasta napattu hokema, jonka ympärille aloin miettimään kappaletta. Äänittäessä mieleeni tuli kokeilla hieman kaanoneita ja stemmoja hokeman päälle. Siitä voikin tulla tämän viikon biisin juttu.. En varmaankaan pyydä ketään muuta laulamaan stemmoja, koska olen huomannut, että aikataulu on todella tiukka omaksua uutta kappaletta. Tänään kehittelin mitä soittaisin kanteleella laulun alle. Mietin myös kappaleeseen uutta osaa.

-Minttu

P.S. Oletteko muuten huomanneet, että biiseistä on tullut lähes yhtä pitkiä? Kestot ovat olleet 4.12, 4.16, 4.11 ja 4.13. Mistä tämä voi johtua?! Pitänee yrittää tehdä kahdesta viimeisestä kappaleesta reilusti lyhyempiä tai pidempiä? Vai onko kaikki niin saman tempoisia?

Kommentoi

Your email address will not be published. Required fields are marked *