Palautetta kaivataan!

Hei kaikki!

Sävellysurakka loppui muutama viikko sitten mutta nyt on aika hieman muistella menneitä. Taisin jo aiemmassa postauksessa kysellä teiltä mielipiteitä ja kommentteja blogista. Niitä ei ole juurikaan tullut ja olisin erittäin kiitollinen jos niitä saisin. Valokuvasävellysblogi oli samalla opinnäytetyöni Karelia ammattikorkeakouluun, joten palaute auttaisi minua suuresti työni tekemisen kannalta. Ja olisi minusta muutenkin mukava kuulla mietteitä.

Erityisesti minua kiinnostaisi kuulla:

-Millaisia fiiliksiä/tunnelmia/muistoja kuvat Sinussa herättivät?
-Vastasivatko minun tekemät kappaleet mielestäsi kuvan tunnelmaa? Jos eivät, mitä olisit itse tehnyt/ottanut huomioon?
-Toivatko kappaleet sinusta jotakin uutta näkökulmaa valokuvaan? Entä antoiko valokuvan näkeminen jotakin uutta kappaleeseen?

Myös kaikenlaiset muut kommentit ovat tervetulleita 🙂 Kommentit voit kirjoittaa tänne blogin puolelle tai jos haluat lähettää ne minulle yksityisesti laita ne osoitteeseen minttu.hellsten@gmail.com

Minulla on myös tarkoitus pitää tässä syksyllä pienimuotoinen näyttely-konsertti projektin kappaleista. Jos jollakin on idea minne voisin konsertin viedä niin ehdotuksia otetaan vastaan 🙂

Minulla oli antoisat kuusi viikkoa, toivottavasti myös te lukijat saitte tästä jotakin irti. Palataan ehkä vielä…

Kiitos!

-Minttu

P.S. Jos joku valokuvaaja haluaa tehdä yhteistyönä minun kanssani jotakin niin yhteyttä saa ottaa. Olisi hauska päästä kokeilemaan säveltämistä toisen ottamiin kuviin!

1 Kommentti

 1. Hei Minttu,
  Minusta ideasi on todella “Fresh”, eli toi jotain uutta. Samalla haastoit myös itseäsi tekemään tietyssä aikataulussa biisejä, niin että ne ovat niin valmiita kuin ilman isompaa tuottamista voi olla. Tyylillisesti näkisin, että sävellyksissäsi on tunnistettavuutta. En voi erehtyä, kenen tekemä sävellys on =) Toisaalta se juuri on tavaramerkki, jos on tunnistettava, ja toisaalta voi olla, että välillä siitä on syytä päästä eroon. Joissain kappaleissa tuntui, että halusit ehkä leikitellä, jos vakavampi toteutus/tekeminen ei ollut onnistunut? Jos toisaalta tekee biisejä blogiin peräkkäin, niin on syytäkin ehkä välillä rikkoa vahvan tekemisen makua.
  En osaa itse ajatella, että kuvat olisivat tuoneet jotain erityistä kappaleeseen tai päinvastoin, koska luin valmistelumietteesi ja sitten kuuntelin kappaleen kappaleena (vaikka kuva taustalla olikin näkyvissä). Kuvat olisivat ehkä voineet olla yksityiskohtaisempia? Tapahtumarikkaampia? Värikkäämpiä? Erilaisempia keskenään? (Kirjoitan nyt katsomatta uudelleen kuvia/kuuntelematta sävellyksiä.)
  Itse aina hetken mietin, mitähän itse tuosta kuvasta tekisin, niin voisin sanoa, että olisin varmaan tehnyt pontevampia/suurempia/maailmaa halailevampia 😉 kappaleita. Hassua on, että salaisuudeksi jää, mitä kaikkia ideoita sinulla on ollut kappaleita tehdessäsi.
  Minusta sinulla on hyvä tatsi tähän sävellyshommaan, ja ehkä se mitä kaipaisin (ja mitä itseltänikin vaadin) on sävellyksen tehokkuus, pontevuus ja omien ideoiden vahva esilletuonti. Sinulla on oma tyylisi, jota voi vaalia ja “pigmentoida” uusin elementein, soittimin ja aihioin. =)
  Hyvä Minttu, hyvä hyvä! =)

Kommentoi

Your email address will not be published. Required fields are marked *