Polskaa

Upeat ilmat ovat lumonneet minut niin, että en ole ehtinyt kirjoittaa tänne hirveästi tämän viikon kuulumisia. Toisaalta ei minulla hirveästi tällä viikolla kuulumisia ole ollutkaan. Olen edelleen tyytyväinen biisiin, enkä tehnyt siihen mitään muutoksia aluviikon jälkeen 🙂

Tänään annoin biisin opeteltavaksi kitaristille ja huomenna olisi luvassa lopullista äänittämistä ja biisin julkaiseminen. Olkaa siis kuulolla huomenna!

Tajusin myös, että olen saanut otettua todella vähän valokuvia tällä viikolla. Onneksi sekin asia korjaantui tänään ja sain napattua ainakin muutaman varteenotettavan “biisikuvan”ensi viikkoa varten.

Viikkojen aikana olen huomannut, että minun on paljon helpompi säveltää biisi, jos minulla on kuvanottohetkellä tai pian sen jälkeen jonkinlainen ajatus siitä mistä haluan biisin tehdä ja mitä kuva tai sen kohde tuo minulle mieleen. Kaksi ensimmäistä viikkoa en ajatellut mitään kuvanottohetkillä ja valitsin kuvat todellakin summamutikassa viikon aluksi. Kolmannella ja neljännellä viikolla minulle tuli heti jonkinlainen biisi-idea mieleen, kun olin napannut kuvan.

Huomenna siis luvassa hieman polskaa kotipellon laidalta.

10353191_10152566120367558_2643952346184009050_n

-Minttu

Kommentoi

Your email address will not be published. Required fields are marked *