Saamaton päivä

Tänään en tuntunut pääsevän puusta pitkälle. Ajatukset junnasivat paikallaan, enkä saanut oikein mitään konkreettista tehtyä. Turhauttavaa. Muokkasin hieman sanoja ja b-osan melodiaa, johon en kyllä vieläkään ole tyytyväinen. Aloin myös tekemään nuotinnosta biisistä.

Lauloin biisiä muutamia kertoja läpi ja jätin sen vielä(kin) hautumaan. Tuntuu, että olen edelleen jumissa edellisen viikon biisissä. Viikko on niin lyhyt aika, että olisin kaivannut melkeinpä väliviikon edellisestä kappaleesta, ennen kun pystyn keskittymään toiseen. Erityisesti kun tuntuu, että viikossa ei ehdi työstää kappaletta valmiiksi ja olisin vielä halunnut parannella kappaletta.

Sain sentään otettua ensimmäiset valokuvat tällä viikolla. Ensi viikolla voikin olla tulossa taas jotain aivan erilaista..

Tällä hetkellä pyörittelen ajatusta erillisestä konsertista projektin jälkeen, jossa esittäisin kappaleet valmiiksi sovitettuina. Voisin esitellä ennen jokaista biisiä kaikki valokuvat, joiden pohjalta olen kappaleet tehnyt. Miltä kuulostaa, tulisitteko kuuntelemaan?

-Minttu

Kommentoi

Your email address will not be published. Required fields are marked *